L-vormige, door de natuur geïnspireerde keuken met houten scheidingswand.
Trendy keuken met beige en houtkleurige fronten.
Nieuw

Keuken in beige en hout

Zuurstof

Collectie Modern natuur

Marjolein en Sven hebben hun appartement van 55 m² gerenoveerd om de slaapkamer van hun 1e kind te creëren. Om niet aan warmte en gezelligheid te verliezen in hun woonkamer wilde het stel dertigers investeren in een kleine L-keuken die rechtstreeks in hun woon/eetkamer ingebouwd kon worden. Ze wilden vooral een functionele keuken die goed bij de rest van hun interieur zou passen. Het kleine pluspunt dat de doorslag heeft gegeven: het keukenblad met natuurlijk houtaspect en zichtbare nerven!

Inzoomen op deze kleine, beige keuken

L-vormige, door de natuur geïnspireerde keuken met houten scheidingswand.
Trendy keuken met beige en houtkleurige fronten.